images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернопільському бізнес-клубі відбулося засідання школярів

Цього тижня відбулось два засідання Клубу учасниками яких були учнівська молодь та керівники фірм та підприємств. Та все по-порядку.

На початку тижня у наш Клуб завітала молодь: учні 8 класу Тернопільської ЗОШ №27.

Тема спілкування із школярами: ″ Я - майбутня еліта моєї країни! ″.Вибір майбутнього фаху в першу чергу робить сама молода людина, адже це буде та професія, яка дасть можливість реалізувати себе і стати в майбутньому елітою. Учні активно включились у інтерактивну гру ″ Корпорація нашої мрії ″ . Підлітки придумували власну назву, емблему, визначали коло людей, професії яких потрібні для даної роботи. Надалі кожна команда презентувала свій проект, пропонувала свої послуги та розповідала про професії, представлені в роботі корпорації. Також учні переглянули декілька профорієнтаційних роликів про вибір професії та пройшли профдіагностичне тестування із допомогою диференційно-діагностичного опитувальника Є.Клімова.

Наступне засідання клубу відбулось з керівниками підприємств.

Тема зустрічі: «Удосконалення розвитку комунікативних здібностей.» Спеціально запрошеним гостем засідання Клубу була Світлана Яхван -: головний спеціаліст відділу сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації. Вона розповіла присутнім про важливість ефективної бізнес - комунікації в колективі і як це впливає на ефективність та результативність роботи колективу. Присутнім було запропоновано взяти участь у вправі «Повідомлення», яка наочно показала як може спотворюватись інформація; і як висновок, якщо інформацію варто отримувати із першоджерел.

 

Відділ активної підтримки безробітних ТМРЦЗ

Аліна Грицаєнко

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер