images/stories/logosait_new.jpg

 

Туристичні маршрути Тернопілля: те, що варто побачити й відчути

Сплав Дністровським каньйоном, що ввійшов до переліку 7 природних чудес України, таємничий світ підземелля у найдовшій в Європі гіпсовій печері «Оптимістична», проща до Зарваницького духовного центру, куди щороку прямують прочани зі всієї України та закордону… А ще Національний природній парк «Кременецькі гори», де розташовані відомі історичні пам’ятники сакральної архітектури, зокрема. І це далеко не повний перелік принад Тернопілля туристичного, які можуть задовольнити найрізноманітніші вподобання чи не кожного туриста.


Третина усіх замків та замкових споруд України, розташовані на теренах області, пропонують ознайомитися з історією Тернопільщини. А природні заповідники та мальовничі краєвиди запрошують поринути у світ дивовижних барв.
Крім цього, на Тернопіллі збереглися майже 4 тисяч пам’яток історії та культури, понад 160 пам’яток монументального мистецтва. До переліку історичних населених місць України входять й 30 населених пунктів області.


Окремі екскурсійні туристичні маршрути, які щороку приваблюють тисячі туристів, пропонують неповторний літній відпочинок: «Казкове Тернопілля»; «Розваги Тернопілля»; «Ріки і гори Тернопілля»; «Краєвиди Тернопілля». 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер