images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі стартував "Чілдрен Кінофест"

У Тернополі стартував "Чілдрен Кінофест"

З 26 травня до 2 червня діти та малеча мають змогу побачити кращі вітчизняні та світові анімаційні роботи "Чілдрен Кінофест". У вихідні відвідувачів фестивалю виявилось чимало.

В суботу, 27 травня, демонстрували "Життя кабачка" - французько-швейцарський мультфільм, який був номінований, цього року, на здобуття премії "Оскар". В ній мова йде про пригоди хлопчика у дитячому будинку, історія близької дружби та складних взаємин світу дорослих та дітей.

- Цього року до нас звернулись із Києва із пропозицією провести цей кінофестиваль. розповідає 20 хвилин регіональний координатор благодійного фонду Яна Желябіна. - Ми долучили до організації творче обєднання "Кінохвиля" і залучились підтримкою міської ради. Буде показано 5 фільмів конкурсної програми та 2 позаконкурсної. Буде вибрано найкращий фільм: кожна дитина отримає невеличкий картку для голосування, де вкаже наскільки їй сподобався фільм. Результати підібють у Києві, де і визначаться із призом глядацьких симпатій.

Вхід безкоштовний, однак організатори просять зареєструватися на сайті http://childrenkinofest.com/ua/schedule/?city=ternopil. Якщо ви хочете зареєструвати більше пяти учасників, звертайтесь у соціальних мережах до Яни Желябіної або Наталії Турчин.




Юрій Сорочан, 20 хвилин

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер