images/stories/logosait_new.jpg

 

У США призупинили введення санкцій проти Росії

У США призупинили введення санкцій проти Росії
У Конгресі США призупинили посилення санкцій проти РФ

Республіканці пригальмували голосування щодо антиросійських санкцій і передали законопроект до комітету для оцінки його змісту.

Республіканська більшість Палати представників пригальмувала голосування щодо санкцій проти Росії, які раніше схвалив Сенат, передає AP.

За даними агентства, замість швидкого голосування, на яке сподівалися прихильники санкцій, законопроект переданий до комітету з міжнародних справ для оцінки його змісту.

Якщо Палата представників змінить законопроект і ухвалить його в новому вигляді, їй доведеться погоджувати текст з Сенатом.

Відомий прихильник санкцій проти Росії конгресмен Еліот Енгел висловив стурбованість тим, що республіканці затримали проходження законопроекту.

"Це загальмує процес і дасть Білому дому час розмити ключові зусилля із притягнення Кремля до відповідальності", - заявив він і зажадав негайного голосування за законопроектом.

Нагадаємо, Сенат США схвалив нові санкції проти Росії і Ірану минулого тижня. Санкції проти РФ були "пришиті" до законопроекту щодо Ірану у вигляді поправки, щоб прискорити їхнє проходження і ускладнити можливу відмову президента Дональда Трампа підписати законопроект.

Як повідомляв Кореспондент.net, Білий дім планував через республіканців у Палаті представників внести зміни в законопроект про нові санкції проти Росії з метою отримання Трампом можливості їхньої зміни або скасування.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер