images/stories/logosait_new.jpg

 

Ковальов - Ворд і успіх України на ЧЄ: новини, які ви могли пропустити

Ковальов - Ворд і успіх України на ЧЄ: новини, які ви могли пропустити
Фото: Getty Images
Андре Ворд

Вашій увазі головні новини дня за неділю, 18 червня.

Головною спортивною новиною дня став матч-реванш непереможеного американця Андре Ворда і росіянина Сергія Ковальова. Боксер зі Штатів зумів зберегти нуль в графі "поразки" і знову захистив чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO і IBF в напівважкій вазі.

У Києві завершився чемпіонат Європи зі стрибків у воду. Україна в останній день змагань медалей не завоювала, проте показала другий командний результат на турнірі.

Ще одна першість Європи, цього разу з боксу, лише набирає своїх обертів в Харкові. Українець Олександр Хижняк без особливих проблем розібрався зі своїм шведським візаві і кваліфікувався в 1/8.

Любителі футболу стежать за Кубком Конфедерацій - 2017, який триває на полях Російської Федерації. Вчора відбулися два матчі - чинні чемпіони Європи зіграли в результативну нічию з командою Мексики, а переможці останнього Копа Америка впевнено обіграли найкращу африканську збірну.

Разом з черговим тижнем, закінчилися і перші трав'яні змагання сезону в тенісному світі. Так, чемпіонкою Хертогенбоше стала естонка Анетт Контавейт, а в німецькому Штутгарті перемогу святкував Люка Пуй.

Не минув тиждень і без чергової великої гонки в автоспорті. Команда Porsche втретє поспіль завершила тріумфом найстарішу з нині існуючих - гонку "24 години Ле-Мана".

За матеріалами: iSport.ua
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер