images/stories/logosait_new.jpg

 

Лише за добу аферисти видурили у мешканців області майже 30000 гривень

До поліцейських Тернопільщини продовжують  надходити звернення громадян про крадіжки з банківських карток. Мешканці Тернопільщини не зважають, а частіше не читають на застереження тож потрапляють на гачок аферистів.

Майже 30 тисяч гривень втратили тисячу троє мешканців області за минулу добу. Псевдопрацівники банку зателефонували до жертв афери у Тернополі та Гусятина під приводом поновити строки дії картки і змінити пін-коди.  Не підозрюючи лихого, клієнти послідували у вимогам аферистів та повідомили усю конфіденційну інформацію щодо банківського рахунку. В результаті з картки тернополянина зникли 12 935 тисяч тисяч гривень, мешканець району втратив 13 тисяч, а ще один мешканець обласного центру за допомогою шахрая сам перевів на чужий рахунок 4 тисячі власних заощаджень

Вкотре нагадуємо – не довіряйте незнайомим людям! Банк ніколи не запитуватиме у клієнта персональну інформацію та у телефонному режимі проводити фінансові операції. Тож ні в якому разі не надавайте  дані своєї картки навіть людині, що представилася співробітником вашого банку, а тим паче покупцям чи продавцям інтернет-сайтів.

У випадку, коли до вас телефонують під приводом змінити паролі перевести гроші, збільшити строк дії картки, і при цьому вимагають  захисні дані, кладіть слухавку та самостійно перевіряйте усю інформацію у відділені банку, наголошують у поліції.


zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер