images/stories/logosait_new.jpg

 

Гучні трансфери у футболі і поразка Федерера: новини, які ви могли пропустити вчора

Гучні трансфери у футболі і поразка Федерера: новини, які ви могли пропустити вчора
Фото: Getty Images
Роджер Федерер і Томмі Хаас

Вашій увазі головні новини дня за середу, 14 червня.

Почати варто з гумору: український нападаючий Євген Селезньов вирішив похвалитися знанням англійської мови, але вийшло у нього лише розважити своїх партнерів зі збірної й інших дописувачів в соцмережах.

Багато новин для любителів футболу. Свій перший трансфер цього літа оформив Манчестер Юнайтед. Понад 35 млн євро було сплачено "Червоними дияволами" за шведського захисника.

Відзначилася і Баварія. Мюнхенський клуб вирішив оперативно залатати діру в центрі поля після завершення кар'єри Хабі Алонсо і висмикнули з Ліона футболіста збірної Франції. Сума трансферу також вражає.

Є новини і у фанатів українського футболу. Так, стало відомо місце проведення наступного домашнього поєдинку національної збірної. Нагадаємо, відбірковий матч ЧС-2018 між командами України та Туреччини запланований на 2 вересня.

Погані новини для української Прем'єр-ліги. Черговий клуб може знятися з чемпіонату України через фінансові проблеми. Здається, вже ніхто і не дивується подібним новинам.

Любителі тенісу вчора могли спостерігати за сенсаційною поразкою Роджера Федерера. Легендарний швейцарець пропустив весь ґрунтовий сезон заради підготовки до трав'яного, однак поступився вже в першій же зустрічі на улюбленому покритті. Зазначимо, що матч з Томмі Хаасом став найстарішим за останні 35 років - досвідченим тенісистам в сумі 74 роки.

А ось на турнірі в Ноттінгемі відбулося українське дербі. Досвідчений Сергій Стаховський протягом півтори години екзаменував Іллю Марченка (6: 4, 7: 6 (9)). Вже сьогодні ці ж тенісисти зіграють між собою і в парних змаганнях.

Зовсім погано виступили на чемпіонаті Європи українські фехтувальниці - наші дівчата не заробили жодної медалі. Таким чином, Ольга Харлан, вперше з 2004 року, повернулася додому без медалі ЧЄ.

Ну і на закуску: в Мережу потрапив запис бою легендарного Брюса Лі за правилами MMA.

За матеріалами: iSport.ua
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер