images/stories/logosait_new.jpg

 

Жіноча та чоловіча збірні України вийшли з групи на ЧЄ з пляжного гандболу

Фото: handball.net.ua
Жіноча збірна України з пляжного гандболу

Обидві українські збірні вийшли у другий груповий раунд і продовжують боротьбу за медалі.

У хорватському Загребі триває чемпіонат Європи з пляжного гандболу. У чоловічому турнірі збірна України достроково гарантувала собі вихід у другий груповий раунд. За перші два дні турніру українці перемогли Швецію (2:0), Швейцарію (2:1), Сербію, Норвегію (2:0) і програли Франції (1:2). В останньому матчі групи українці зіграють з Хорватією.

Усього в чоловічому чемпіонаті Європи беруть участь 14 команд, розділених на дві групи. За чотири найкращі команди кожної з двох груп вийдуть у другий груповий турнір. Команди, що зайняли 5-7 місця, зіграють у втішному турнірі.



Чоловіча збірна України Олександр Полторацький, Ігор Копишинський, Леонід Михайлютенко, Богдан Оліферчук, Віталій Горовий, Микола Кривошей, Денис Науменко, Юрій Шамрила, Микола Шнітт, Ростислав Поліщук. Головний тренер - Олег Сич.

У жіночому турнірі на чемпіонаті Європи-2017 беруть участь 15 команд, розділені на три групи. З кожного квінтету у другий груповий раунд виходять по три найкращі команди. Збірна України стартувала з поразки від Норвегії 0:2, але в подальшому здобула три перемоги поспіль - над Польщею 2:0, Швецією 2:0 і Францією 2:0. Наша команда вийшла до другого групового раунду, в якому будуть розігруватися місця в чвертьфіналі.



Жіноча збірна України: Валерія Кирилова, Катерина Чумак, Ольга Лаюк, Ірина Глібко, Олена Сорокіна, Юлія Андрійчук, Леся Смолінг, Валерія Зоря, Ірина Яблонська-Бобаль, Олександра Кребс.

За матеріалами: iSport.ua
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер