images/stories/logosait_new.jpg

 

Протести в Лондоні: шестеро поліцейських поранені

Четверо доставлені в лікарню.

У Лондоні під час сутичок з демонстрантами шестеро співробітників поліції постраждали в неділю ввечері, передає телеканал Sky News.

Протестувальники запалили фаєри і закидали поліцейських камінням. Четверо постраждалих співробітників поліції були доставлені в лікарню, зазначає телеканал.

За даними газети Times, в результаті протестів чотири людини були затримані за такі правопорушення, як підпал, порушення громадського порядку та завдання протизаконного збитку. На місце сутичок протестувальників з поліцією були направлені вертольоти і перекриті дороги.

Підставою для протестів стала смерть 25-річного темношкірого британця Едіра Фредеріко да Кости після того, як 15 червня його автомобіль зупинили співробітники поліції. Через шість днів після затримання да Коста помер в лікарні.

Учасники протестів твердять, що так Косту "жорстоко побили", його шия була зламана, а на голові була зі слідами травм. Однак незалежна комісія з прийому скарг на поліцію стверджує, що попередні результати аутопсії не вказують на те, що да Коста отримав пошкодження хребта.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Ньюкаслі автомобіль в'їхав у натовп людей.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер