images/stories/logosait_new.jpg

 

Росіянка тягне до суду Чарлі Шина, бо він не попередив її про ВІЛ

Проти американського актора Чарлі Шина подала судовий позов жінка, з якою він мав незахищений сексуальний контакт, приховавши, що є ВІЛ-інфікованим.

Справжнє ім'я позивачки в документах не називається, вона фігурує в них як Джейн Доу. Про жінку відомо, що вона приїхала до США з Росії.

Про це пише Contact Music.

Як заявляє Доу, вони з Шином зустрілися в вересні 2015-го року та за кілька днів "розпочали романтичні та сексуальні стосунки".  Перед тим, як зайнятися з Чарлі сексом, жінка запитала, чи немає в нього ніяких хвороб, що передаються статевим шляхом, і актор запевнив, що з ним усе гаразд, і що "вона мусить йому довіряти".

Чарлі Шина знову тягнуть до суду

Пара користалася презервативами, але оральний секс між ними відбувався без жодного захисту. У жовтні 2016-го Шин повідомив подрузі про ВІЛ та дав якісь пігулки, що буцімто мали не дати їй заразитися. Наступного дня Доу звернулася до лікарні, де пройшла кількатижневу противірусну терапію.

Як розповідає Доу, Шин заявив їй, що вчинив "шляхетно", взагалі сказавши їй про свою недугу.

Зі слів позивачки, актор говорив їй багато дивних речей, зокрема стверджував, що бачить майбутнє, і що "Апокаліпсис очистив його душу".

"Це більше про те, що… не якщо, а коли ти захворієш на ВІЛ, то ми разом і принаймні ми будемо одне в одного", - такою заявою буцімто ошелешив також Шин жінку.

Нагадаємо, Чарлі Шин публічно оголосив, що хворий на ВІЛ, у листопаді 2015-го. Одна його колишня коханка вже подала проти нього позов.

Як відомо, зараз у Чарлі Шина стосунки з подругою його ж колишньої дружини. Жінка приймає ліки, щоби не заразитися від коханого.

Фото з Twitter Шина

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер