images/stories/logosait_new.jpg

 

Суд сьогодні розгляне продовження арешту Сущенку

Суд сьогодні розгляне продовження арешту Сущенку
Фото: Роман Цимбалюк / Facebook
Роман Сущенко

Засідання заплановане на 09:45 (за Києвом).

Лефортівський суд Москви сьогодні, 27 червня, розгляне питання про продовження арешту незаконно утримуваному українському журналісту Роману Сущенку. Про це повідомив його адвокат Марк Фейгін на своїй сторінці у Facebook.

"Двадцять сьомого червня о 09:45 Лефортівський районний суд розгляне клопотання слідства про продовження терміну утримання під вартою моєму підзахисному, українському журналісту Роману Сущенку", - написав Фейгін.
Напередодні президент України Петро Порошенко передав своєму французькому колезі Еммануелю Макрону картину, написану Сущенком.
"З дозволу дружини Романа президент України передав президенту Макрону картину, написану Романом у 2001 році", - повідомив прес-секретар українського президента Святослав Цеголко на своїй сторінці у Facebook.
Нагадаємо, 18 травня Московський міський суд відхилив апеляцію захисту Сущенка на продовження його арешту до 30 червня 2017 року.
Як повідомлялося, Сущенко був затриманий у Москві 30 вересня за нібито шпигунську акцію. У ФСБ стверджують, що Сущенко - полковник української розвідки, в Україні це заперечують. Сам Сущенко також не визнає провини.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер