images/stories/logosait_new.jpg

 

Держдеп: Міграційний указ вступить у силу через три дні

Держдеп: Міграційний указ вступить у силу через три дні

Відомство обіцяє інформувати партнерів у турсфері в міру виконання указу.

Держдепартамент США почне виконувати імміграційний указ президента Дональда Трампа через 72 год. після рішення Верховного суду. Про це йдеться в повідомленні офіційного представника відомства Гизер Ноєрт.

"Сполучені Штати, згідно з розпорядженням Верховного суду і відповідно до президентського указу, випущеним 14 червня 2017 року, зобов'язуються розпочати його впровадження через 72 год. після надходження в розпорядження відомства", - наголошується в заяві.
Як зазначається, держдеп надасть деталі виконання указу після консультацій з американськими мін'юстом і міністерством національної безпеки. Відомство також обіцяє інформувати партнерів у туристичній сфері і в роботі з біженцями в міру того, як указ виконуватиметься.
Нагадаємо, 26 червня Верховний суд США частково скасував блокування указів Трампа про заборону в'їзду в країну громадянам із шести переважно мусульманських країн.
Раніше, всередині червня, другий за рахунком апеляційний суд заблокував імміграційний указ Трампа, що тимчасово припиняє в'їзд громадянам шести переважно мусульманських країн на територію США.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер