images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські платники отримали понад 24 тисячі адміністративних послуг

Для зручності платників податків в Тернопільській об’єднаній ДПІ функціонує Центр обслуговування платників (ЦОП), фахівці якого надають адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, здійснюють прийом звітності та вхідної кореспонденції.


На сьогодні, тут можна отримати 17 видів безоплатних адміністративних послуг.


Так, протягом січня-червня 2017 року фахівцями Центру – надано 24 223 адміністративних послуги.


«Серед тернополян найпопулярнішою адмінпослугою – є отримання картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. За 6 місяців 2017 року видано понад 12 тисяч таких карток», - повідомив начальник управління обслуговування платників Володимир Гузенков.


Також, як зазначив посадовець, фахівцями надано 2 786 витягів з реєстру платників єдиного податку та зареєстровано таким платникам 3 573 книг обліку доходів і витрат. 1 892 підприємців отримали за вказаний період статус платників-«спрощенців».


Суб’єктам господарювання, які мають обов’язок у своїй діяльності використовувати  реєстратори розрахункових операцій, у Центрі обслуговування платників зареєстровано 289 нових РРО та 1805 кних обліку розрахункових операцій.


На виконання поданих заяв, видано 1054 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету.

Нагадуємо, що Центр обслуговування платників знаходиться за адресою: вул. Білецька, 1. Телефон для довідок: 43-46-10.


Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер