images/stories/logosait_new.jpg

 

У зоні АТО загинули четверо бійців - штаб

У зоні АТО загинули четверо бійців - штаб
Фото: Минобороны Украины
ЗСУ зазнали серйозних втрат на Донбасі

Ще троє військовослужбовців отримали поранення.

За минулу добу, 19 липня, підрозділи сепаратистів 21 раз обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Четверо військовослужбовців загинули, ще троє - отримали поранення, передає прес-центр штабу АТО.

За інформацією військових, в середу ввечері на луганському напрямку противник обстрілював позиції в Новозванівці з БМП, в Новоолександрівці - з гранатометів і великокаліберних кулеметів, в Станиці Луганській - зі стрілецької зброї. Близько 18.00 в районі селища Новотошківське, в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військових ЗСУ, ще троє отримали поранення.

На маріупольському напрямі під гранатометний вогонь потрапили опорні пункти ЗСУ у Водяному і Гнутовому. Крім того, близько 20.00 обстріляли Гнутове з мінометів калібру 82 міліметри.

На донецькому напрямку обстрілювали околиці Авдіївки з гранатометів і стрілецької зброї. Близько 23.00 вели вогонь по позиціях ЗСУ в Пісках із застосуванням міномета калібру 120 міліметрів, а в Луганському - з БМП.

Крім того, ввечері сепаратисти відновили обстріл житлових кварталів Мар'їнки з великокаліберних кулеметів, а також селища Зайцеве з гранатометів.

У штабі додали, що українські військові 13 разів відкривали вогонь у відповідь.

Як повідомляв Кореспондент.net, за добу 18 липня на Донбасі зафіксували 23 ворожих обстрілиТоді загинули двоє військових, ще четверо були поранені.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер