images/stories/logosait_new.jpg

 

Пентагон про Сі Бриз: Цьогоріч навчання складніші

Пентагон про Сі Бриз: Цьогоріч навчання складніші
Есмінець USS Carney прямує до румунського фрегата ROS Macellariu в рамках навчань Сі Бриз-2017 у Чорному морі

У Міноборони США кажуть про підвищення рівня складності маневрів для всіх компонентів військових навчань.

Представники Шостого флоту ВМС США, які беруть участь в багатонаціональних навчаннях у Чорному морі Сі Бриз-2017, зазначають про підвищення рівня складності маневрів в цьому році на морі, на землі і в повітрі, йдеться в повідомленні прес-служби американського оборонного відомства.

"Ключова річ, яка стосується цих навчань - це те, що в порівнянні з попередніми вони стали набагато складнішими, з дуже потужними морським, повітряним та наземним компонентами", - заявив заступник командора 65-ї оперативно-тактичної групи Шостого флоту ВМС США Меттью Ліман.

При цьому наголошується, що зараз відпрацьовується чотириденний практичний етап навчань в морі, в якому беруть участь понад 30 військових кораблів США, України, Грузії і Туреччини.

У планах - відпрацювання пошуково-рятувальних операцій, знешкодження вибухонебезпечних об'єктів на морі, вправи з протиповітряної оборони, виконання завдань під водою, а також із застосуванням літаків морської авіації.

Авіаційні і десантні компоненти також будуть перевірені на даному етапі.

"Американські морські піхотинці будуть працювати зі своїми українськими та турецькими колегами, відпрацьовуючи місії висадки як на морі, так і на суші", - повідомили в Міністерстві оборони США.

Нагадаємо, 10 липня, в Одесі стартували двотижневі українсько-американські навчання Сі Бриз-2017. Раніше в Миколаєві понад 20 різних літальних апаратів України та США взяли участь в авіаційному компоненті міжнародних навчань.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер