images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопіль працює над створенням інтерактивної карти Реєстру комунального майна

8 серпня міський голова Сергій Надал спільно з Центром громадського контролю «ДІЙ!» у Тернополі та компанією MagneticOne. MunicipalTechnologies презентували концепцію створення інтерактивної карти Реєстру комунального майна Тернополя.

Зі слів очільника Тернополя, міська рада прагне у своїй роботі залишатися максимально відкритою. Тому місто продовжуватиме працювати над оприлюдненням відкритих даних, зокрема Реєстру містобудівних умов та обмежень та оприлюднювати на інтерактивних платформах відкриті дані з інших важливих сфер життєдіяльності міста.

«Робота з впровадження інтерактивної картки реєстру комунального майна потребує завантаження багатьох даних, проте перші кроки у цьому напрямку вже зроблені. Місто зацікавлене у раціональному використанні комунального майна, оскільки це впливає на дохідну частину місцевого бюджету, - пояснює Сергій Надал. – Інтерактивна карта Реєстру – це спільна робота, яка частково фінансується за рахунок коштів місцевого бюджету, а частково створюватиметься зусиллями волонтерів та представників громадської організації, які будуть фотографувати та вносити інформацію».

Міський голова також озвучив про початок роботи над розробленням Стратегії розвитку відкритих даних у Тернополі, над якою працюватиме Центр громадського контролю «ДІЙ!» разом з командою мережі тренерів відкритих даних проекту TAPAS. Перші результати цієї роботи будуть презентовані до 1 жовтня.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер