images/stories/logosait_new.jpg

 

В Індії через гірський зсув загинули щонайменше 45 людей

В Індії через гірський зсув загинули щонайменше 45 людей
Фото: АР
На півночі Індії продовжується рятувальна операція після гірського зсуву

На півночі Індії гірській зсув накрив камінням на валунами два автобуси на автомагістралі. Загинули щонайменше 45 людей.

Щонайменше 45 людей загинули в північному штаті Індії Хімачал-Прадеш внаслідок гірського зсуву, повідомила влада штату. Зсув зійшов на автомагістраль національного значення в окрузі Манді вранці в неділю, 13 серпня. Під завалами опинилися два автобуси. "Було знайдено 45 тіл. 14 з них, усі чоловіки, були ідентифіковані. П'ятьох людей вдалося врятувати", - повідомив представник кризового штабу округу Манді Аншул Гупта. За словами представника поліції штату Сандипа Кадама, пошуки постраждалих продовжуються і кількість жертв може зрости до 50.

За даними поліції, автобуси були припарковані на шосе, деякі пасажири вийшли для відпочинку від дороги незадовго до зсуву. Він протягнув автобуси на 800 метрів в ущелину, де їх засипало камінням та землею.

Один з автобусів засипало декількома метрами землі

Рятувальні команди, до складу яких входило понад 300 людей, завершили рятувальні роботи на одному з автобусів. На іншому автобусі вони ускладнені, адже засипало шаром товщиною в декілька метрів. "Наші команди використовують землерийне обладнання та лопати, щоб відкопати тонни бруду, валунів і каміння і дістати тіла. Операція продовжуватиметься до ранку понеділка", - повідомив Сандип Кадам.

Джерело: Українська служба DW

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер