images/stories/logosait_new.jpg

 

У Донецькій області отримав шість років винуватець ДТП з двома загиблими

У Донецькій області отримав шість років винуватець ДТП з двома загиблими
Фото: Getty Images
У Донецькій області винесли вирок винуватцю ДТП, в якій загинули двоє

Обвинувачений намагався перекласти провину на загиблого пасажира, але йому не повірили.

Шість років позбавлення волі отримав в Донецькій області винуватець дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинули двоє людей. Про це в понеділок, 14 серпня, повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

ДТП сталася ще 19 травня 2016 року. Житель м. Безозерськ, повертаючись на автомобілі ЗАЗ-110307 з риболовлі з двома приятелями, не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль зніс придорожнє дерево і перекинувся. 30-річний водій отримав травми, а його пасажири віком 33 та 40 років загинули. Експертиза встановила, що всі перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Під час судових слухань обвинувачений намагався перекласти провину за ДТП на одного із загиблих пасажирів, повідомивши, що той схопився за кермо і заважав керувати автомобілем. Однак суд в дану версію не повірив.

Вирок винесено за статтею про порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч.3 ст.286 КК). Чоловік отримав шість років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Нагадаємо, раніше в Слов'янську Донецької області двоє користувачів отримали по п'ять років за агітацію в соцмережі.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер