images/stories/logosait_new.jpg

 

Екс-чиновник Білого дому: Трампа хочуть позбутися

Ентоні Скарамуччі

За даними колишнього директора з комунікацій адміністрації США, є люди, які не сприяють інтересам американського лідера.

Колишній директор з комунікацій Білого дому Ентоні Скарамуччі, який залишив посаду через десять днів після призначення, в розмові з ABC News заявив, що в Білому домі є люди, які прагнуть позбутися Дональда Трампа.

"Що зараз відбувається у Вашингтоні: президент не є представником політичного істеблішменту, тому з якоїсь причини люди прийняли рішення, що хочуть позбутися його", - зазначив Скарамуччі.

За його словами, у Вашингтоні, в тому числі в Білому домі, є люди, які "не обов'язково сприяють інтересам президента чи його порядку".

Щодо конкретних імен Скарамуччі вказав, що вже "назвав кілька імен", після чого в Білому домі відбулися стратегічні перестановки.

Нагадаємо, після призначення в Білий дім Скарамуччі відразу ж опинився в центрі скандалу. У телефонній розмові з репортером він нецензурно висловився про двох колег: колишнього голову адміністрації Райнса Прібуса і радника президента Стіва Беннона.

У результаті директора з комунікацій звільнили через десять днів після призначення.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер