images/stories/logosait_new.jpg

 

Мазур: На чемпіонаті світу на вболівальників чекає сюрприз


Фото: facebook.com/viktoria.mazur.73
Вікторія Мазур
Перший номер збірної України з художньої гімнастики Вікторія Мазур розповіла про підготовку до чемпіонату світу і свої виступи в цьому сезоні.
Чемпіонат світу з художньої гімнастики 2017 року відбудеться в італійському Пезаро з 29 серпня по 3 вересня. Традиційно ми чекатимемо високих результатів від наших дівчат, які з усією відповідальністю підходять до головного старту року.
Перший номер збірної Вікторія Мазур розповіла про те, наскільки їй важко бути першою після того, як пішла Анна Різатдінова, про підготовку до чемпіонату світу і свої виступи в цьому сезоні.
- Ви зараз перший номер збірної України, що це для вас означає?
- Я намагаюся не думати про це. Головне, робота і результат. Спочатку мене трохи лякало те, що тепер я отримала естафету від Анни Різатдінової і несу звання першого номера нашої збірної. Це велика відповідальність, і ніколи думати про номери, потрібно працювати. Наближається чемпіонат світу в Італії, і я націлена перемагати.
- У цьому сезоні у Вас вдалі результати чергуються з не дуже вдалими. Все ще звикаєте до нових правил і програми?
- Так, правила стали ще більш складними, я цього не приховую. Але тренери на чолі з Іриною Дерюгіною та Ірішою Блохіною роблять все, щоб підготовка проходила дуже ефективно.
- У вас дуже цікаві програми з м'ячем під музику Тіни Тернер і булавами Scorpions. Обруч же вийшов "зворушливий". Яка програма особисто Вам більше подобається і виходить?
- Кожна вправа улюблена. Це не просто виступи. З кожним пов'язана певна історія. Наразі ми змінили вправу з обручем під Онуку та її пісню Viblik. Італійських уболівальників на майбутньому чемпіонаті світу в Італії чекає ще один сюрприз, ми взяли пісню великого виконавця під виступ із булавами.
- На чемпіонаті Європи Ви вийшли у два фінали, де зайняли сьомі місця. Ви задоволені цими результатами, чи очікували від себе більшого?
- У багатоборстві чемпіонату Європи я виступала краще, на фінали мене не вистачило. Але це один із найкращих моїх стартів.
- Програми коригуються в ході сезону або всі задумки переносяться на наступний рік. Якщо програми змінюються, то чи будуть зміни на чемпіонат світу?
- Програми все ж, скоріше, вдосконалюються, та й зміни теж вносимо.
- Розкажіть трохи про підготовку до чемпіонату світу. Де й по скільки годин на день готувалися?
- Підготовка нелегка, оскільки це теж професійні змагання, і потрібно вичавлювати з себе максимум.
Віталій Володько, iSport.ua
За матеріалами: iSport.ua



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер