images/stories/logosait_new.jpg

 

Трамп передумав скликати консультативну раду з інфраструктури

Трамп передумав скликати консультативну раду з інфраструктури
Дональд Трамп

Президент США відмовився від своїх планів скликати представників інфраструктурних компаній для консультацій.

Президент США Дональд Трамп відмовився від ідеї скликати консультативну раду з інфраструктури. Про це в розповів журналістам представник Білого дому.

До ради повинні були увійти представники компаній, що працюють в сфері нерухомості, будівництва, транспорту та інших суміжних галузей. У липні американський президент підписав указ про заснування такого консультативного органу, відтоді проводився підбір її складу. Один з центральних намірів Трампа - багатомільярдні інвестиції в будівництво і модернізацію доріг, мостів, аеропортів та інших інфраструктурних об'єктів у США.

Днем раніше Дональд Трамп розпустив консультативну раду з питань промислового виробництва і президентський форум зі стратегії і політики, створений ним в лютому для підтримки адміністрації в питаннях економіки.

Це сталося після того, як низка членів цих органів вийшли з їхнього складу на знак протесту проти реакції Трампа на сутички правих екстремістів з їхніми противниками в Шарлотсвіллі.

Нагадаємо, прагнення частини американської громадськості знести пам'ятники Конфедерації спровокували протистояння. Особливої ​​гостроти вона набула в Шарлотсвіллі, штат Вірджинія, де 12 серпня неонацисти провели стихійну смолоскипну ходу.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер