images/stories/logosait_new.jpg

 

Власники автотранспорту продовжують провокувати злодіїв

Від учора особовий склад органів та підрозділів ГУНП в Тернопільської області переведений на посилений варіант служби. Зміни відбулися у зв’язку з підготовкою до  святкування Дня незалежності України.

На виконання вимог Указу Президента України «Про відзначення 26-ої річниці незалежності України» та наказу МВС «Про переведення органів та підрозділів поліції на посилений варіант службової діяльності» тернопільські поліцейські як і правоохоронці всієї України несуть  службу у надзвичайному режимі.

Як повідомив заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Руслан Балик, основна увага приділяється  забезпеченню публічної безпеки і порядку під час підготовки та проведення заходів з нагоди 26-ої річниці проголошення незалежності України. Спеціально створені наряди правоохоронців несуть патрулювання поблизу житлових будинків, аби запобігти крадіжкам та іншим майновим злочинам. Адже, як показує досвід у святкові дні, коли тернополяни масово виїжджають на відпочинок за межіміста, свою діяльність активізують крадії.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер