images/stories/logosait_new.jpg

 

Запитання й відповіді із Бази знань

Тернопільській ОДПІ нагадують, що на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України функціонує Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс.

Даний електронний сервіс дозволяє платнику ознайомитись з актуальними податковими запитаннями та відповідями них, нормативними та інформаційними документами, ставками податків і зборів, дізнатись про останні зміни в законодавстві,  отримати письмову консультацію тощо.

Сервіс також надає можливість оцінити якість уніфікованих відповідей на запитання, що містяться у розділі «Запитання-відповіді з Бази знань».

У Державній фіскальній службі запрошують взяти участь в оцінці відповідей з питань податкового, митного та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на органи ДФС, що є нагальними для суб’єктів господарювання та громадян. До кожної відповіді є можливість залишити коментар, який буде детально опрацьований.

Нагадуємо, що скористатись ЗІР можна на офіційному веб-порталі ДФС за посиланням: «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», або за електронною адресою: http://zir.sfs.gov.ua. З детальною інформацією можна ознайомитись у розділі «Про ресурс».

За матеріалами Тернопільської ОДПІ

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер