images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські комунальники працюють над вирішенням проблеми відновлення постачання гарячої води

У Тернополі, як і у багатьох інших містах України, спостерігається проблема гарячого водопостачання. Однією з причин відсутності гарячої води у нашому місті є заборгованість населення перед комунальним підприємством «Тернопільміськтеплокомуненерго» за послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання на суму понад 34 млн.грн., через що КП не може розрахуватися з НАК «Нафтогаз України» за спожитий газ і отримати від національного оператора нові ліміти на газ. Також іншою причиною є позиція “НАК “Нафтогазу України” та інших газооператорів, які вимагають від комунального підприємства оплату за газ на рівні тарифу комерційних підприємств, що двічі вищий, аніж вартість газу, що закладена у тарифах.

Попри складну ситуацію, комунальні служби Тернополя працюють над вирішення проблеми.

У таких складних умовах опинилися практично усі міста України. Тому Тернопільська міська рада ініціювала проведення у Міністерстві регіонального розвитку та будівництва, під керівництвом заступника Міністра, найближчими днями обговорення з приводу відсутності у міст лімітів на природній газ для підігріву та подачі населенню гарячої води. Під час зустрічі представники НАК «Нафтогазу» разом з представниками комунальних структур з усієї України шукатимуть шляхи вирішення цього питання.

А вже 15 вересня підготовку до опалювального сезону та питання відсутності гарячої води обговорюватиметься на селекторній нараді керівниками українських міст та областей під керівництвом Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Комунальники працюють над вирішенням проблеми відсутності гарячої води та одночасно просять населення розраховуватися за надані послуги.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер