images/stories/logosait_new.jpg

 

У Севастополі масово зноситимуть незаконні об'єкти

У Севастополі масово зноситимуть незаконні об єкти
Фото: sevas.com
У Севастополі знесуть торгові точки

Влада Криму попередила про знесення торгових точок.

Після 20 вересня в Севастополі почнуть масовий знос нестаціонарних торгових об'єктів. Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на начальника головного управління споживчого ринку та ліцензування уряду міста Вадима Кирпичникова.
"Уже готові рішення з ліквідації 216 незаконних НТО. За нашими оцінками, всього демонтажу підлягають понад 600 незаконно встановлених нестаціонарних торгових об'єктів", - сказав він.
За словами чиновника, повідомлення про знесення НТО власники "точок" стали отримувати з цього понеділка. Якщо не вдається вручити листа в руки власнику кіоска, тоді повідомлення наклеюють на саму конструкцію.
Також він зазначив, що демонтаж кіосків не призведе до масового безробіття в місті.
"Спеціально зробили запит у Центр зайнятості. У нас тільки у сфері торгівлі, по-моєму, 479 вакансій. У нас близько 780 вільних місць на ринках. У нас близько 300 вільних місць на ярмарках. Говорити про те, що ми позбавляємо людей роботи, некоректно. Зрозуміло, що людям зручно принести свою будку, поставити її на перехресті і працювати - не платити ні за землю, ні за що. Але такі часи закінчуються", - сказав він.
На ліквідацію НТО в бюджеті міста передбачено 10 млн рублів.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Москві тисячі протестували проти знесення будинків.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер