images/stories/logosait_new.jpg

 

Німеччину накрив шторм Себастьян, є жертви

В результаті стихії загинули три людини.

У північних і західних регіонах Німеччини внаслідок шторму Себастьян загинули три людини, повідомляє Deutsche Welle. Так, у Гамбурзі та регіоні Північний Рейн-Вестфалія під поваленими деревами померли двоє чоловіків.
Також у Гамбурзі в Ельбу здуло вітром людину на інвалідному візку. Пожежні вже витягли з річки тіло. Однак поліція не виключає, що чоловік скоїв суїцид.



Про штормові пориви вітру попередження отримали Бремен, Нижня Саксонія і Шлезвіг-Гольштейн. Людей попередили, що небезпеку для них можуть представляти викорчувані дерева і зірвана з дахів черепиця.
У місті Фленсбург на півночі Німеччини жителів попросили утриматися від перебування на вулиці. Дитячі садки закрили, громадські заходи скасували.
За даними німецької метеорологічної служби, пориви вітру на узбережжі Північного моря досягли швидкості 130 км/год. Кораблі і пороми між материком та островами не ходили.
Нагадаємо, в результаті нещодавнього потужного урагану Ірма в Карибському басейні і на південному сході США загинула вже, щонайменше, 81 особа.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер