images/stories/logosait_new.jpg

 

Процедуру обрання глави Укрзалізниці перенесли

Процедуру обрання глави Укрзалізниці перенесли
Фото: Корреспондент.net
Обрання голови Укрзалізниці перенесли

Кабмін переніс її на середу, 20 вересня.

Номінаційний комітет Кабінету міністрів України переніс на 20 вересня визначення термінів процедури обрання нового голови правління компанії Укрзалізниця. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

За його словами, процедуру перенесли через колишнього главу Укрзалізниці Войцеха Балчуна.

"Якби Бальчун все це не зірвав спільно зі своїми прихильниками, то до кінця 2016 року в нас уже мало бути повністю впроваджено корпоративне управління Укрзалізниці, призначено наглядову раду. Повинні були бути призначені нормальні керівники структурних підрозділів, сформована нормальна нова структура вертикально-інтегрованої компанії. Цього всього не було зроблено. Зараз швидкість якась почалася. 20 вересня, сподіваюся, що ми знову зустрінемося в рамках Номінаційного комітету, обговоримо питання із запуском процедури з обранням нового керівника Укрзалізниці. Наскільки якісно це буде реалізовано і що буде з наглядовою радою - побачимо", - сказав він.

Як повідомляв Кореспондент.net, у серпні Войцех Балчун подав у відставку з посади глави Укрзалізниці. За словами прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, Балчун прийняв це рішення "абсолютно самостійно", і визнав, що той працював у "складних умовах".

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер