images/stories/logosait_new.jpg

 

Син Фріске: Дідусю, а коли ти повернеш нам з татом гроші і будинок?

4-річний син покійної російської співачки Жанни Фріске і телеведучого Дмитра Шепелєва Платон поставив своєму діду незручне запитання.

Сталося це під час останньої зустрічі Володимира Фріске з онуком, пише "Комсомольская правда".

Спілкування батьків Жанни Фріске та її сина відбулося на нейтральній території - в ігровій зоні одного з торговельних центрів.

"Платоша був радий бачити рідних. Хлопчик обійняв діда, поцілувався з бабусею, посміхався тітці. Охоче розповідав їм про те, як живе, чим захоплюється. Говорив, що ходить в садок, грає з хлопцями, вчить англійську мову. Розповів, що вдома у нього цілий автопарк іграшкової техніки. Платон поводився невимушено і виглядав задоволеним", - розповів адвокат сім'ї Фріске.

Маленький Платон опинився між двох вогнів

Проте потім, коли Платон залишився з дідом наодинці, то спантеличив його явно недитячим запитанням: "Дідусю, а коли ти повернеш нам з татом гроші і будинок?".

"Володимир Фріске ледь стримав емоції! І потім підійшов до Шепелєва сказати пару ласкавих, щоб той не нацьковував дитину. Рідні приготували для малюка подарунки, як і в минулу зустріч. Але на цей раз Платон повідомив: "Папа сказав, щоб я нічого у вас не брав", - додав представник рідних покійної співачки.

Як відомо, боротьба за Платона розпочалася одразу після смерті Жанни Фріске. Батьки артистки хотіли, аби хлопчик був із ними, а не з татом Дмитром. Проте малюк таки лишився з батьком.

Шепелєв виховує сина сам

До того ж йде спір за будинок у Підмосков'ї, який було придбано вже коли Жанна лікувалася від раку. Половина помешкання оформлена на Шепелєва, а другу половину, яка належала Фріске, успадкували її син та матір з батьком у трьох рівних частинах. Батько співачки уже публічно заявив, що Шепелєв цей будинок не отримає.

Нагадаємо, батьки Фріске й Шепелєв не могли дійти згоди щодо залишку грошей, які по всій Росії збирали на лікування співачки. Після того, як Жанна залишила цей світ, з'ясувалося, що невідомо куди зникли 21,6 мільйона рублів. Шепелєв запевняє, що їх забрали собі батьки артистки, а вони вказують на Дмитра.

Зрештою, навесні цього року суд ухвалив рішення, що гроші Русфонду мають повернути батьки Фріске та її син Платон.

Фото Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер