images/stories/logosait_new.jpg

 

У дитячих садочках Тернополя до кінця року з’явиться 7 нових груп

Днями у дитячому садочку №20 на Східному масиві відкрилася ще одна ясельна група. На відкритті побував міський голова Сергій Надал разом з начальником управління освіти Ольгою Похиляк.

 

Зі слів очільника Тернополя, до кінця року у місті планується облаштувати загалом сім нових груп у дитсадках в різних мікрорайонах міста.

 

– Щороку у Тернополі народжується все більше дітей, тому ми розуміємо, що потрібно створювати нові дитячі групи у дитсадочках у різних мікрорайонах міста. Також чи це будуть групи ясельні, чи старші групи – усе залежить від потреб, – пояснює міський голова. – Наприклад, тут, на Східному масиві відкрито ясельну групу, яку будуть відвідувати до 30-ти дітей. Загалом вартість ремонту приміщення з придбанням необхідної техніки вартувало приблизно 300 тисяч гривень.

 

Нагадаємо, що у місті також діє програма із заміни обладнання у дошкільних навчальних закладах на енергозберігаюче, тривають ремонти пральних та кухонь, оновлюються приміщення закладів та триває асфальтування заїздів та території дитячих садків.

 

Джерело: ternopillive.com.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер