images/stories/logosait_new.jpg

 

1 жовтня «ПодоляниFest»

У грудні торгово-розважальному центру «Подоляни» виповнюється 10 років! Саме цій події цьогоріч присвячений найбільший музичний фестиваль області з вільним входом «ПодоляниFest». На фестивалі  вже побували такі класні українські гурти як ТІК, Скай, Mad Heads XL, Скрябін та гості України Zdob și Zdub! «ПодоляниFest» полюбився і дорослим і малечі. Цього року на фестивалі на тернополян та гостей міста чекатиме грандіозна святкова програма, море шаленого драйву, конкурси і звичайно ж подарунки.  Організатори фестивалю приготували незвичайний сюрприз для ровесників ТРЦ «Подоляни» - всі кому вже виповнилося в цьому році 10 років або виповнюється,  стануть  учасниками нового рекорду Тернополя. Однолітки «Подолян» разом виконають гімн України і таким чином офіційно відкриють ювілейний «ПодоляниFest».  Всі учасники рекорду гарантовано отримають подарунки від улюбленого центру, крім цього матимуть шанс виграти цінні призи від магазину «Фокстрот». Головний приз гіроборд!

Багато конкурсів і звісно подарунків чекає також на «дорослих» тернополян.

Отож розпочинаємо святкувати  10-ти річчя «Подолян» 1 жовтня разом  із гуртом ТНМК! Готуємось до потужного заряду позитиву та неймовірних емоцій! «ПодоляниFest» запрошує всіх: вхід вільний.

Правила участі у встановленні Рекорду Тернополя.

Насправді все просто:

1. ПРИЙДИ 1.10.2017 о 14:00 в ТРЦ «Подоляни»

2. ЗАРЕЄСТРУЙСЯ для участі в рекорді Тернополя в центральному холі ТРЦ Подоляни з 14:00 по 15:00. Для реєстрації необхідно мати свідоцтво про народження (або копію), що підтверджує 10-ти річний вік учасника

3. ОТРИМАЙ подарунок та шанс виграти один з 10 призів (головний приз ГІРОБОРД)  вручення призів і подарунків відбудеться на головній сцені фестивалю о 15:30.


Деталі на сайті www.podolyany.com.ua


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер