images/stories/logosait_new.jpg

 

Працівники поліції звертаються до краян бути обачними!

polДва гаманці, ноутбук марки «Леново» викрали невідомі з салону транспортного засобу. Саме таке повідомлення надійшло 26 вересня на лінію «102».

Як повідомила тернополянка, злочин трапився в її відсутність. Жінка вийшла з автівки на декілька хвилин при цьому не замкнула його. Як наслідок, зловмисник поцупив гаманці в яких знаходились особисті документи, 500 євро, 3500 гривень та оргтехніку. Завдані збитки потерпіла оцінила на загальну суму тридцять тисяч гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ.

Поліцейські наголошують краянам пам’ятати про заходи безпеки, аби вберегти своє майно від рук невідомих.

Правоохоронці наголошують жителям Тернопілля бути обачними та пам’ятати, що найкраще вберегти своє майно – це забрали його з салону транспортного засобу.

Зловмисники оглядають салони іномарок, щодо наявності цінностей, які можна швидко реалізувати в ломбарди.

Ви можете не зауважити той факт, що за вами спостерігають невідомі та чекатимуть слушної нагоди, аби скористатися вашою безпечністю.

Незачинений транспортний засіб – це ідеальна здобич для крадіїв. Професіоналів не зупинить і сигналізація. Допоки ви повернетесь до машини, то виявити або пошкоджене скло або замок.

Паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження. Це якщо не захистить від автозлодіїв, то допоможе поліцейським вийти на їх слід. Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а одразу телефонуйте на лінію «102».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер