images/stories/logosait_new.jpg

 

Триває прийом документів делегатів у Молодіжну міську раду Тернополя

З 25 вересня по 10 жовтня 2017 року молодіжні громадські організації (далі МГО), учнівське та студентські самоврядування матимуть змогу долучитися до формування 4-го скликання молодіжної міської ради при Тернопільській міській раді.

Депутатом ММР може бути обраний Громадянин України віком від 14 до 35 років, якщо він є членом саме молодіжної громадської організації або студентом з числа представників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів чи закладів професійно-технічної освіти або учнем навчального закладу м. Тернополя

Громадська організація для того, щоб делегувати кандидата, повинна відповідати наступним критеріям:

– діяти у м. Тернополі і бути офіційно зареєстрована;

– з дня реєстрації МГО повинно бути не менше одного року (якщо ви проходили момент перереєстрації це необхідно вказати);

– МГО провела протягом останнього року, до дня початку кампанії формування персонального складу ММР, не менше трьох публічних заходів з публікацією в ЗМІ, для підтвердження цього потрібно надати сканкопії публікацій у місцевих ЗМІ про або посилання на відповідну публікацію на веб-сайті ЗМІ.

Окрім документів, які підтверджують вище описані вимоги також потрібно надати:

– витяг з протоколу про обранання делегата в депутати ММР

–  резюме делегата

Важливо! Одна громадська організація може делегувати лише одного члена до складу ММР. Кожний ВНЗ чи ЗПТО, який знаходиться у м. Тернополі та мають діючі ОСС можуть делегувати в депутати ММР одну особу, яка є представником ОСС даного закладу. Для цього необхідно подати протокол засідання ОСС, на якому було обрано делегата в депутати ММР та резюме делегата.

Тернопільський Міський учнівський парламент «Наснага» делегує в депутати ММР трьох учнів, які є представниками органів учнівського самоврядування м.Тернополя. Міський учнівський парламент «Наснага» подає протокол свого засідання обрання делегатів в депутати ММР та резюме делегатів.

Пакет документів потрібно подати в Управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту, яке знаходиться за адресою вул.. Шевченка 1, з 25 вересня по 10 жовтня 2017 року у робочі години: понеділок-четвер з 8.00 по 17.15, п’ятниця з 8.00 по 16.00. Після 10 жовтня заявки не приймаються.

З 11 жовтня Виборча Комісія опрацьовуватиме усі подані заявки та наприкінці жовтня місяця оголосить список депутатів ММР.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер