images/stories/logosait_new.jpg

 

На дамбі тернопільського ставу встелили нижній шар асфальту

На ділянці дороги на дамбі, де тривав ремонт, влаштували нижній шар асфальтобетонного покриття. Рух автотранспорту у дві сторони відновлено.

Зі слів підрядників, на даному етапі відремонтовано 310 метрів смуги. Там влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття, нові бордюри та виконано роботи з ремонту дощової каналізації. У зв’язку з несприятливими погодними умовами встановлення верхнього шару асфальтобетонного покриття на обох смугах перенесено на наступний рік.  Також наступного року планується відремонтувати ще близько 200 метрів ділянки, - проїжджу частину до Надставної церкви та пішохідні доріжки.

До слова, під час цьогорічного виконання ремонтних робіт на ділянці поблизу парку «Топільче» виявили місця значного перезволоження ґрунту в дорожньому кориті. Для вирішення проблеми було проведено стабілізацію та регенерацію ґрунту з додаванням щебеневих матеріалів та цементу ресайклером. Дощі та додатковий об’єм робіт призвели до збільшення терміну виконання робіт у порівнянні з ремонтом ділянки зі сторони ставу.

Як зазначав раніше міський голова Сергій Надал, на ремонт дамби з міського бюджету виділено 5 млн. грн. та ще 5 млн. з ДБРР.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер