images/stories/logosait_new.jpg

 

Меладзе відмовився обирати представника на "Євробачення-2018"

Продюсер і композитор Костянтин Меладзе більше не хоче обирати представника від України на пісенний конкурс "Євробачення". Його місце посяде Руслан Квінта.

Меладзе два останні роки головував на Нацвідборах. А тепер попросив знайти йому заміну, повідомляє "СТБ".

За словами керівника Національного відбору на "Євробачення" Наталії Франчук, Костянтин Меладзе пояснивши своє рішення завантаженням у власних проектах, що заважає йому повноцінно приділити увагу вибору представника від України.

Меладзе більше не хоче бути музичним продюсером Нацвідбору "Євробачення"

А от Руслан Квінта радий, що зможе докласти руку до вибору артиста на "Євробачення-2018". Продюсер зізнався, що уже 10 років стежить за конкурсом.

"Євробачення" - дуже серйозний конкурс, що вимагає певної підготовки; тут не буває випадкових варіантів і перемог. Я б радив всім, хто бажає взяти участь у відборі, готуватися до нього як до найсерйознішої події у своїй творчій кар'єрі і підійти до цього питання мегапрофесійно", – сказав Квітна.

До слова, керівники нацвідбору обіцяє оновлення й складу журі. Проте імена поки що тримаються у таємниці.

Прямі ефіри Національного відбору-2018 пройдуть у лютому. Заплановано 2 півфінали - 10-го і 17-го лютого та фінал - 24-го лютого. Саме тоді й буде оголошено ім'я представника від України.

63-й пісенний конкурс "Євробачення" пройде 8-го, 10-го і 12-го травня 2018 року в Лісабоні.

Як відомо, у "Євробаченні-2017" переміг представник Португалії Сальвадор Собрал.

Фото Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер