images/stories/logosait_new.jpg

 

Джолі та Пелтроу заявили, що їх домагався продюсер

Тривале мовчання з приводу скандалу з відомим голлівудським продюсером Гарві Вайнштейном порушили кінозірки Гвінет Пелтроу та Анджеліна Джолі.

Обидві вони заявили, що свого часу були жертвами сексуальних домагань із його боку.

Про це повідомляє New York Times.

Як розказала Пелтроу, їй було 22 роки, коли вона отримала роль у фільмі Вайнштейна "Емма". Продюсер запросив її до свого готельного номеру, буцімто на робочу зустріч, та зненацька повів її до своєї спальні "для масажу".

Гвінет Пелтроу понад 20 років приховувала, що Вайнштейн домагався і її

"Я була дитиною, мене щойно взяли на роботу, я заціпеніла з жаху", - пригадала Гвінет.

Пелтроу відповіла Вайншейну відмовою і розказала про те, що сталося, своєму тодішньому бойфренду Бредові Пітту. Той став на її захист.

"Я думала, він (Гарві) звільнить мене", - зізналася Пелтроу.

Схожу історію про Вайнштейна багато років приховувала й Анджеліна Джолі.

Анджеліна Джолі теж мала подібний досвід із цим продюсером

"У мене був поганий досвід із Гарві Вайнштейном у юності, і в результаті я вирішила більше ніколи з ним не працювати та попереджала інших, коли вони з ним працювали. Така поведінка по відношенню до жінки у будь-якій галузі, в будь-якій країні є неприйнятною", - повідомила Джолі в електронному листі до видання.

Про те, що цей продюсер некоректно поводився і з ними, також заявили зірка "Кримінального чтива" Розанна Аркетт і французька актриса Жюдіт Годреш.

Як відомо, оскароносець Гарві Вайнштейн є творцем таких фільмів, як "Закоханий Шекспір", "Англійський пацієнт", "Володар перснів", "Банди Нью-Йорка", "Вбити Білла", "Читець", "Джанго звільнений", "Серпень: Графство Осейдж" та багатьох інших.

Його вчинки та харасмент як явище публічно вже засудила низка зірок, із якими Вайнштейн працював. Натомість сам одружений продюсер має намір позиватися до видання, котре надрукувало скандальний матеріал про нього.

Фото з Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер