images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі з’явилися паркувальні місця для дитячих візочків

universalnaya-kolaska2У Тернополі з’явилися паркувальні місця для дитячих візочків. Їх облаштовують у різних мікрорайонах міста. Загалом до кінця року в Тернополі планують облаштувати 19 таких парковок.

У Тернополі з’явилися паркувальні місця для дитячих візочків. Загалом до кінця року у місті планується облаштувати 19 таких парковок.

– Це, звичайно, потрібно, тому що приходить мати з каляскою, з дитинкою на другий чи на третій поверх в лікарню, вона переживає де каляска може пропасти. А так є парковочні місця для калясок, де можна пристібнутися спеціальним пристроєм, після цього каляска буде в збереженому стані, – розповідає директор Тернопільського державного науково-технічного підприємства “Промінь” Тарас Білан.

Металеві конструкції, де можна залишати і велосипеди, і дитячі візки, облаштували біля поліклінік, медичних закладів та поруч з громадськими місцями, де часто відпочивають батьки з дітьми. Експериментальні парковки пофарбовані в яскравий колір і мають спеціальне маркування.

Встановлено у Тернополі і 114 велопарковок. Облаштували їх у скверах, парках, біля важливих соціальних об’єктів і навчальних закладів. А з нагоди Дня української повстанської армії по усьому місту розміщують турніки та бруси, як символ того, що УПА завжди була символом мужності та здорового духу.

Джерело: ТВ-4

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер