images/stories/logosait_new.jpg

 

Наймолодша мама в Україні з'явиться в ефірі шоу

Наймолодша мама в Україні з явиться в ефірі шоу
Фото: Интер
На фото - 12-річна мати Тетяна Лучишин

Дівчинка, яка народила дитину в 12 років, вперше розповість свою історію.

Наймолодша мама України - 12-річна Таня Лучишин - знялася в ток-шоу телеканалу Інтер "Стосується кожного". Спеціальний випуск з її участю вийде в ефір 9 жовтня о 18:00.
Відомо, що Таня Лучишин із Борислава Львівської області народила дочку 17 вересня цього року. Ця новина шокувала всіх, хто знав багатодітну сім'ю Лучишин.
Свою історію 12-річна мати повідала журналістам телеканалу, а також показала новонароджену дочку.
"Як сталося, що мама Тані про становище дочки дізналася всього за два тижні до пологів? Чому ніхто інший не помітив вагітності дівчинки? Що буде з нею і її дитиною далі? Ми разом із сім'єю Тані за підтримки експертів програми спробуємо знайти відповіді на ці та багато інших питань", - зазначив ведучий програми Андрій Данилевич.
Також в ефірі передачі з'являться 31-річна мати Тані, Анна Лучишин, і вітчим Іван Єрьомін.
Серед експертів, які допоможуть розібратися в непростій ситуації з Танею, виявляться адвокат Регіна Гусейнова, психолог Влада Березянська, народна артистка України Ольга Сумська, директор школи етикету Наталія Адаменко, ведучий програми "Свідок" на НТН Олександр Бондарчук і акушер-гінеколог із багаторічним досвідом Тетяна Татарчук.
Раніше Корреспондент.net повідомляв, що у Львові 12-річна дівчинка народила дитину. Передбачуваним батьком є ​​її 18-річний сусід.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер