images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині цигани вкрали у пенсіонерки 26000 гривень

gryvnУ селі Тютьків Теребовлянського району трапився злочин. До місцевих правоохоронців звернулась донька потерпілої. Жінка повідомила, що з приватного будинку 82-річної матері зникло 26 000 гривень. У протиправному потерпілі підозрюють осіб ромської національності, які в той день перебували на території села.

Як розповіла пенсіонерка, вона поралась по господарству, помешкання зачинила, але ключ залишила в дверях. Повернувшись, виявила відсутність коштів та зв’язалась з донькою.

Як розповіли місцеві мешканці, того дня до села приїхали невідомі особи ромської національності. Вони під приводом купівлі старих годинників, ходили від хати до хати спілкуючись з краянами.

Непрохані гості зайшли до помешкання допоки старенька господарювала. Обнишпорили будинок та викравши кошти, непомітно втекли.

Працівники поліції звертаються до жителів краю бути обачними. Будь ласка, не нехтуйте елементарними правилами безпеки, адже саме завдяки їм, ви можете вберегти своє майно та кошти від рук невідомих.

Пам’ятайте, що зачинений будинок, це не гарант того, що до середини ніхто не потрапить. У всіх випадках господарі залишають ключі від помешкання в легкодоступних та відомих місцях, таких як, підвіконник, килим, взуття, або й зовсім не зачиняють вхідні двері.

Поліцейські наголошують мешканцям краю звертати увагу на підозрілих осіб у вашій місцевості та в разі їх виявлення, телефонуйте на лінію «102».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер