images/stories/logosait_new.jpg

 

У Львові затримані десятки осіб з ножами

У Львові затримані десятки осіб з ножами
Фото: Нацполиция Украины
Затримання невідомих у Львові

Інцидент стався біля магазину на вулиці Городоцькій.

У Львові неподалік від центру міста правоохоронці затримали групу осіб з кастетами, ножами і ланцюгами, повідомляє регіональне управління Нацполіції.
Зазначається, що до правоохоронців звернулися громадяни близько 17:30 з повідомленням про підозрілих осіб, у яких може бути із собою зброя і які можуть увірватися в один з магазинів на вул. Городоцькій.
На місце виїхали патрульні, слідчо-оперативна група і співробітники інших служб.
"Правоохоронці виявили і вилучили в них газові балончики, кастети, ножі та інші предмети, які можуть бути використані для завдання тілесних ушкоджень. Зараз поліцейські встановлюють особи громадян і проводять першочергові заходи", - йдеться в повідомленні.
Своєю чергою Радіо Свобода повідомляє, що близько 50 осіб зі зброєю знаходились біля будівлі магазина громадської організації "Автономний спротив", а представників цієї організації правоохоронці заблокували у дворі будинку.
"Серед затриманих немає жодного активіста "Автономного спротиву", але ми із 17:30 заблоковані у дворі, де розташований наш магазин. Поліція провела тут перевірку і виявила якийсь пістолет, який нам не належить. Це якась перероблена зброя. У мене таке враження, що зараз мене та інших наших активістів повезуть на допит", - заявила представник "Автономного спротиву" Ярина Волошин.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер