images/stories/logosait_new.jpg

 

Перестрілки в АТО: поранено двох військових

Перестрілки в АТО: поранено двох військових
Фото: Noah Brooks
Сторони конфлікту продовжують перестрілки на Донбасі

Штаб АТО зафіксував 16 обстрілів за добу, військові відповіли 11 разів.

За минулу добу бойовики 16 раз порушили перемир'я, українські військові 11 разів у відповідь відкривали вогонь на ураження. В результаті перестрілок двоє українських бійців отримали поранення, йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

"Наприкінці минулої доби обстановка в районі проведення АТО залишалася напруженою, однак контрольована українською армією. Після 18-ї год. незаконні збройні формування ще продовжували обстріли наших позицій, застосовуючи переважно легке піхотне озброєння", - йдеться в повідомленні.
Так, на донецькому напрямку бойовики тричі били зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів по укріпленнях української армії на підступах до Авдіївки. Також під вогонь їхньої стрілецької зброї потрапили околиці Кам'янки.
На приморському напрямку українські опорні пункти були двічі обстріляні в Талаківці. В результаті одного з таких обстрілів близько 23-ї год. отримав поранення один український військовий. І тільки на луганському напрямку ввечері зберігалася тиша.
Зазначимо, за даними ОБСЄ, з початку року на Донбасі було зафіксовано понад 300 тис. випадків порушення режиму припинення вогню.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер