images/stories/logosait_new.jpg

 

Доба в АТО: 36 обстрілів, загинули двоє бійців

Доба в АТО: 36 обстрілів, загинули двоє бійців
Сепаратисти 36 разів відкривали вогонь по українських позиціях

Українські військові 28 разів вогнем з піхотного озброєння придушували активність супротивника.

За минулу добу сепаратисти 36 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це у вівторок, 17 жовтня, повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"У цілому за минулу добу незаконні збройні формування 36 разів порушили перемир'я. У відповідь сили АТО 28 разів вогнем з піхотного озброєння жорстко придушували активність супротивника", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в кінці минулої доби в районі проведення АТО обстановка продовжила загострюватися. Противник сконцентрував вогневу активність на донецькому напрямку.

Так, ввечері сепаратисти двічі протягом декількох годин обстрілювали з гранатометів і кулеметів наші позиції біля шахти Бутівка. Українські воїни жорстко відповідали ворогові. В результаті цього протистояння отримав поранення військовослужбовець сил АТО. А близько 18 години, в результаті обстрілу противника в районі Кам'янки, один наш захисник загинув. Також в понеділок, неподалік Невельського, підірвався на невідомому вибуховому пристрої та отримав смертельні поранення ще один український воїн.

На приморському напрямку проросійські найманці тричі з гранатометів і кулеметів і один раз з мінометів калібру 82 міліметрів били по наших опорних пунктах на підступах до Водяного. А близько 18 години - застосовували 120-міліметровий міномет біля Павлополя. Під час цього обстрілу отримав поранення ще один наш військовий. Крім того, майже опівночі ворог з озброєння БМП обстріляв українські позиції в районі Новотороїцького.

На луганському напрямку загарбники застосовували стрілецьку зброю на підступах до Новоолександрівки і Попасної. А протитанкові гранатомети і кулемети неподалік Станиці Луганської і Валуйського.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер