images/stories/logosait_new.jpg

 

Незвичні мийки для авто запрацювали на «ОККО»

Три нові портальні автомийки, де нанесення піни на авто супроводжується кольоровим LED-підсвічуванням, відкрилися на АЗК «ОККО» у Тернополі, Рівному і Львові. Тож тепер буденний процес миття авто перетворюється на барвисте дійство, спостерігати за яким – це справжнє естетичне задоволення.


В Україні це перші автомийки з такою оригінальною опцією. Їх виробник – німецька компанія Christ – розпочала серійний випуск таких систем нанесення піни менше, ніж рік тому. У новій системі підсвічування створюється ефект кольорового водоспаду, оскільки піна ллється на автомобіль згори суцільним потоком  у вигляді так званої «пінної штори». Завдяки цьому процес миття став ще якіснішим і досконалішим.


При цьому нові мийки надають увесь стандартний набір послуг, до яких звикли клієнти «ОККО», як-от миття коліс, миття корпусу з активною піною та автошампунем, покриття гарячим і холодним воском, обдув тощо.  Застосування якісної автохімії  дає змогу видалити навіть застарілий бруд, щоб авто знову заблищало, як нова копійка. «Тепер помити автомобіль на «ОККО» не тільки ефективно, а й ефектно, – розповідає провідний фахівець з управління мийками мережі АЗК «ОККО» Ярослав Тиндик. – Особливо візуально привабливо процедура виглядає у вечірню пору.  Каскад кольорової піни притягує погляди і багатьом відвідувачам заправки хочеться й собі спробувати новий сервіс».


Сьогодні замовити мийку авто з підсвіченою піною можна на АЗК «ОККО» за такими адресами:

м. Львів, вул. Зелена, 283;

Тернопільський р-н, с. Великі Гаї, вул. Збаразьке кільце, 1;

м. Рівне, вул. Київська, 84.


У майбутньому кількість оригінальних портальних автомийок у мережі зростатиме.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер