images/stories/logosait_new.jpg

 

У Нацбанку підняли зарплату всім членам правління

У Нацбанку підняли зарплату всім членам правління
Фото: Корреспондент.net
У Нацбанку ростуть зарплати

Підвищення не торкнулося лише Валерії Гонтаревої.

Національний банк у вересні підвищив зарплату всім членам правління в 1,5 разу, крім глави Валерії Гонтаревої. Про це повідомила прес-служба НБУ, передають Українські новини.
"Дійсно, у вересні відбулося підвищення розміру посадових окладів членів правління Національного банку. Разом з тим зауважимо, що підвищення зарплати не стосується глави НБУ Валерії Гонтаревої, яка зараз знаходиться у вимушеній відпустці без збереження заробітної плати і написала Президенту заяву про звільнення з посади голови НБУ ще в травні цього року", - повідомив НБУ.
Відзначається, що протягом декількох років заробітна плата глави НБУ і заступників залишалася незмінною, в кілька разів нижчою від середньоринкової заробітної плати членів правлінь українських банків.
"Для наближення заробітної плати до середньоринкового рівня посадові оклади членів правління Національного банку було збільшено", - повідомили в НБУ.
Раніше зарплата глави Національного банку в місяць складала 163 тис. гривень, її заступників - 150 тис. гривень.
Нагадаємо, заробітна плата керівника НАК Нафтогаз України Андрія Коболєва в 2016 році зросла в 17,5 разу (на 18 млн 218,54 тисяч грн.) - до 19 млн 323,044 тисяч грн.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер