images/stories/logosait_new.jpg

 

Укрпошта підніме тарифи в середньому на 16%

Укрпошта підніме тарифи в середньому на 16%
Фото: facebook.com/pg/ukrposhta
Тарифи на послуги компанії зростуть

Підвищення цін заплановано на наступний рік.

З 1 січня 2018 року Укрпошта підвищить тарифи на пересилання поштових відправлень в середньому на 16%. Про це повідомляється на офіційному сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Як зазначається, розгляд питання ініціювала Укрпошта у зв'язку з набуттям чинності нової редакції порядку регулювання тарифів на універсальні послуги поштового зв'язку, а також через зростання собівартості послуг.

"Підставою для перегляду тарифів є зміна ставок податків і зборів, мінімального рівня заробітної плати, ставок орендної плати, цін і тарифів на паливно-енергетичні та матеріальні ресурси, які впливають на рівень планової собівартості операторів поштового зв'язку", - заявили в НКРЗІ.

Укрпошта також надала для розгляду пакет документів з розрахунками збільшення граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв'язку в середньому на 16%, а саме: на пересилку поштових відправлень в межах України на 12,3% і в іноземні держави - на 43,2%.

"Рішення про затвердження нових граничних тарифів в установленому законодавством порядку буде подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України. Нові тарифи набудуть чинності з 1 січня 2018 року", - додали у відомстві.

Нагадаємо, Укрпошта торік отримала 188 мільйонів гривень чистого збитку проти 53 мільйонів гривень чистого прибутку в 2015-му.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер