images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі пройшов перший міжнародний турнір з бодібілдінгу

За підтримки Тернопільської міської ради днями у ПК «Березіль» відбувся перший міжнародний турнір з бодібілдингу «International Ternopil Cup». У змаганнях взяли участь представники з Норвегії, Польщі, Естонії, Чехії, Німеччини та України. Міжнародний турнір такого рівня у Тернополі пройшов вперше.

«Враховуючи звернення представників федерацію бодібілдингу, Тернопільська міська рада із задоволенням долучилася до організації змагань. Турнір пройшов на високому рівні. Впевнений, що такі заходи дадуть поштовх до розвитку даного виду спорту та популяризації здорового способу життя»,- говорить очільник Тернополя Сергій Надал.

Зі слів секретаря Тернопільської обласної федерації з бодібілдингу, співорганізатора турніру Дмитра Гарячого, будь-які спортивні змагання, а особливо міжнародного рівня дуже корисні для Тернополя, оскільки це хороша промоція міста не лише серед інших міст, а й держав.

«Я дуже радий, що переміг на цих змаганнях, оскільки учасники були сильні, а це лише початок мого сезону. Турнір пройшов на високому рівні, за що я хочу подякувати організаторам. Це є хорошим прикладом для інших міст та популяризації бодібілдингу в Україні»,- коментує здобув абсолютний чемпіон Європи Володимир Бірук, який здобув перемогу у Тернополі.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер