images/stories/logosait_new.jpg

 

У директорки тернопільського коледжу “забрали” фейковий диплом?

02Babiuk_7_15Скандал, який вибухнув довкола директора Галицького коледжу Марії Баб’юк, досі не вщухає. На цей раз у поліції поставили під сумнів автентичність диплома кандидата фізико-математичних наук.

Про це під час брифінгу журналістам розповів начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Дипломом директор Галицького коледжу користувалася ще з 1999 року.  Жінка так і не змогла представити слідству оригінал диплому, посилаючись на те, що не пам’ятає, куди подівся оригінал.

І ось під час слідчих дій підтвердили, що диплом фальшивий, – сказав  Олександр Богомол.

Також головний поліцейський зазначив, що завдяки підробленому документу Марія Баб’юк додатково отримала понад 105 тисяч гривень.

Нагадаємо, у 2012 році Марію Баб’юк звинувачували у тому, що вона причетна до відправлення студентів на практику у Болгарію. Там у них невідомий чоловік забирав паспорти і за виконані роботи нічого не платив. Молодь обходилася лише харчуванням. До того ж, направлені у Болгарію, нібито додатково сплачували по 140 євро за візу. Хоча у посольстві цей папірець видається безкоштовно. Та після розголосу справа затихла.

Джерело: Галас

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер