images/stories/logosait_new.jpg

 

Батьки учнів однієї з тернопільських шкіл не розуміють, навіщо в ЗНЗ техперсонал, якщо все фінансування і ремонти – на їхніх плечах

У рубриці «питання-відповіді», що на сайті Тернопільської міськради, з’явилося повідомлення від матері школяра місцевої школи, яка розповіла про те, що батьки учнів повністю утримують класи, роблять ремонти і т. д, в той час як технічний персонал лише «створює видимість» роботи в ЗОШ.

«Скажіть будь-ласка чи виділяють на школи кошти на мило для класів, туалетний папір, миючі засоби для вікон? Також цікавить питання, чому батьки, замінивши за свої кошти вікна, двері, зробивши ремонт, закупивши оргтехніку і весь необхідний будматеріал, повинні платити техперсоналу школи за те, що вини забілять відкоси, або кусок стіни (бо ми зняли плакат, а стіна світліша)? Сьогодні знову читаю, що виділили кошти на школи, а де ж вони і на що ідуть? Бо ж батьки мало того, що купують усе за свій рахунок, та ще й повинні самі міняти замки в дверях, свердлити, встановлювати техніку, яку купили, а якщо щось просять зробити техперсонал, то повинні заплатити кошти? Скажіть які саме ставки передбачені у школі для техперсоналу і які їх обов’язки?», – пише обурена пані Тетяна.

Ця проблема вже настільки набридла батькам школярів, що ті обіцяють запросити у школу ЗМІ.

«Поки що номера школи не вказую, але якщо нічого не зміниться, то ми змушені будемо викликати телебачення. Бо реально класні кімнати фінансуються за рахунок батьків, а в приміщенні школи ніякого ремонту не робиться. Куди ж ідуть гроші держави?», – додає тернополянка.
Джерело: Тернополяни

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер