images/stories/logosait_new.jpg

 

Сьогодні у Тернополі презентують навчальну гру "Переселенська блуканина"

9 листопада в Тернополі Програма «Радник з питань ВПО» презентує навчальну гру «Переселенська блуканина». Захід відбудеться за адресою: вул. Коперника, 17 (приміщення Обласної бібліотеки для дітей). Початок о 14:00.


Гра «Переселенська блуканина» вже викликала неабияке пожвавлення в українському медіапросторі. Її мета – доступно розповісти широкому загалу українців про труднощі переселенців на шляху до нової домівки, привернути увагу до порушення їх прав та проблеми інтеграції цієї категорії громадян України.


 

Головна особливість «Переселенської блуканини» – її сценарій.  Його розробила програма «Радник з питань ВПО» спільно з самими переселенцями, які не з чужих слів знають як починати все з початку і в чужих містах відстоювати свої права.  Всього ж у сценарії змодельовано 76 ситуацій, які описують буденні події життя ВПО. Створення такої гри стало можливим завдяки фінансовій підтримці Посольства Великої Британії в Україні в рамках проекту «Подолання соціальних наслідків конфлікту на Донбасі та незаконної анексії Криму за допомогою державних структур в Україні та громадянського суспільства», який реалізовує канадська неурядова організація Stabilization Support Services.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер