images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині стартував популярний конкурс

Стартував Міжнародний конкурс знавців української мови та писемності імені Петра Яцика. Нагадаємо, конкурс традиційний, він розпочинається щороку  у день української мови і писемності.

Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика проходитиме у чотири етапи: на шкільному, районному, обласному та всеукраїнському рівнях. Участь братимуть діти з різних країн світу.

«Мета конкурсу – популяризація української мови. Кожен учасник покаже грамотність, рівень володіння українською мовою. Оскільки конкурс ми проводимо щороку, якихось особливих змін у проведенні не буде. Однак цьогорічною родзинкою стане завдання на фінальному етапі – твір-роздум про майбутнє України. Більш конкретні теми учасники дізнаються вже на конкурсі. Ми очікуємо добрих результатів від учасників з Тернопільщини», – каже начальник управління освіти і науки ОДА Ольга Хома.

Переможцям Всеукраїнського етапу конкурсу знавців української мови та писемності імені Петра Яцика обіцяють іменні стипендії Президента України.

Софія Романська


zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер