images/stories/logosait_new.jpg

 

З тернопільськими студентами зустрінеться всесвітньо відомий науковець

З тернопільськими студентами виявив бажання зустрітися доктор наук Оксфордського університету.

Упродовж трьох днів у Тернополі перебуватиме доктор наук Оксфордського університету Брюс Андерсон. Він зустрінеться зі студентами економічного, педагогічного, медичного і технічного університетів.

Світовий науковець перебуває в Україні за рекомендацією Міністерства освіти і науки України. Він читає лекції на теми: «Історія виникнення та розвитку університету», «Соціальна та політична теологія Реформації», «Концепція «благородної людини».

«Брюс Андерсон – доктор філософії Оксфордського університету. Він є фахівцем у галузі державної політики, магістром теології, засновником і президентом інституту Реформації штату Вірджинія. У рамках своєї поїздки він читає лекції у різних університетах України. До кінця тижня перебуватиме в Тернополі. Його рекомендувало Міністерство освіти і науки України як фахівця у галузі Реформації. Сподіваємося, що його лекції будуть корисними та пізнавальними українським студентам», – відзначив керівник оргкомітету з відзначення 500-річчя Реформації при облдержадміністрації Олег Саган.

Лекції світового науковця відкриті. Їх можуть відвідати всі охочі.

Софія Романська

zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер